Hovězí vývar s vajíčkem - CARNIVORE DIET

CARNIVORE DIET
CARNIVORE DIET
Přejít na obsah
CARNIVORE DIET
RECEPTY
VITALITA
HOVĚZÍ MASO
UŽ SE NECHCEM NIKDY VRACET, TAM KDE NÁM BYLO MIZERNĚ!
Recept na polévku s hovězím vývarem, vejcem a tvrdým italským sýrem

Ingredience:
- 500 g hovězího masa s kostí
- 1 l vody
- 1 syrové vajíčko
- 50 g tvrdého italského sýra (nepasterizovaného)
- Sůl a pepř podle chuti

Postup:

1. Příprava vývaru:
   - V tlakovém hrnci vařte hovězí maso s kostí ve vodě, dokud masa nezměkne a neuvolní bohatou chuť do vývaru. To by mělo trvat přibližně 60-120 minut podle tlakového hrnce.
2. Scedění vývaru:
   - Jakmile je maso vařené, sceděte vývar do čistého hrnce, odstraňte kosti a vlákna masa. Osolte a opepřete podle chuti.
3. Příprava vajíčka:
   - Vejce rozšlehejte do mísy a postupně za stálého míchání přidejte do vroucího vývaru. Míchejte, dokud se vejce nerozptýlí a vytvoří nudličky ve vývaru.
4. Přidání masa:
   - Přidejte do vývaru vařené hovězí maso zpět do polévky. Nechte polévku vařit ještě asi 5-10 minut, aby se chutě dobře promísily.
5. Přidání tvrdého sýra:
   - Na závěr přidejte nastrouhaný tvrdý italský sýr do polévky.
6. Podávání:
   - Hotovou polévku podávejte horkou.

Dobrou chuť!
CARNIVORE DIET 2023
carnivoreanimal@proton.me
Návrat na obsah